Skip to main content

De bollekes zijn terug! De clubactiviteit voor onze eigen abonnementsleden, die telkens voor heel wat animo zorgt, gaat ook dit jaar door.

Schrijf je in voor tennis of padel met je favoriete dubbelmaatje. Vul slechts één formulier in per duo.

Neem je graag deel aan meerdere reeksen Bollekes padel en/of Bollekes tennis? Dat kan, maar laat je dan je dubbelpartner van de 2’de deelname het formulier invullen met jouw naam erbij. Maximum 2 deelnames per persoon (één in eigen geslacht en één gemengd) per sport.

Wij zorgen voor poules met evenwaardige duo’s op basis van de inschrijvingen en de klassementen van de deelnemers, zodat je gezellig kan dubbelen deze zomer! De poules lopen tot eind september, de eindronde start meteen daarna en loopt tot het einde van 2024.

De loting en verdere details over de periode én de eindrondes worden op 5 juni gepubliceerd. Inschrijven bij voorkeur via de link OF de papieren formulieren in het zomerclubhuis. Dit kan tot 31 mei 2024.

Spreek af met je tegenstanders en reserveer voor elke wedstrijd uit je poule zélf een plein (1u speeltijd per wedstrijd – met eventueel een beslissend spel, zodat er zeker een winnaar is). Via de WhatsApp-groepjes Tennis en Padel Free Play zullen we geregeld ook extra speelmomenten bekend maken met vrije pleinen waarop wedstrijden gespeeld kunnen worden.

Noteer nadien de score op het pouleblad en zet er een ‘bolleke’ bij (blauw voor de winnaars en rood voor de verliezers).