Skip to main content

We bieden een lessenreeks van 5 lessen aan aan onze jeugdspelers met een (zomer)abonnement padel. Je krijgt les van een gediplomeerde trainer, die je alle trips en tricks leert op het vlak van techniek en tactiek! Buiten de lessen om zijn er ook momenten vrij spelen voorzien deze zomer.

Kidspadel – Groen (10-12 jaar): technieken worden steeds verder verfijnd en we krijgen langzaam ook de speltactieken onder de knie. Er wordt met een groene bal gespeeld en overgegaan naar de gele bal. Klaar voor de Padel Tour Junior!

Tienerpadel – Geel (12+ jaar): Tijd voor het echte werk! De focus ligt op de transitie maken van het jeugdspel naar het spelen met volwassenen. Padeltechnieken worden verder uitgebreid en het spel wordt nu echt gespeeld. We gebruiken hier enkel nog de gele bal. Klaar voor de Padel Tour / Padel Tour Junior!

Info en inschrijven via: Lessen en stages – Tennis en Padel Vlaanderen