Skip to main content

Laat je gebruikte ballen achter de in bak die je vindt aan padelterrein 1 op de club. Je kan er niet naast kijken!

Geef ballen een tweede leven
Deze bak werd geïnstalleerd in het kader van het “Keytrade Bank Second Serve” project. Dit heeft als doel om de ballen een tweede leven te geven, om op die manier met ons allen samen een bijdrage te leveren en onze ecologische voetafdruk te verminderen.

Geluidswerend isolatiemateriaal
De ballen worden op regelmatige basis opgehaald, om vervolgens gerecycleerd te worden tot geluidswerend isolatiemateriaal, dat in een eerste fase gebruikt zal worden in studentenkoten en appartementen. Er wordt samengewerkt met een maatwerkbedrijf, zodat ook dit aspect een sociaal karakter heeft. Net als bij elke tweede opslag, krijgen op die manier jouw gebruikte padelballen een tweede kans.

Laten we de bakken samen vullen
Het is de start van een ambitieus project voor Keytrade Bank, die mede met deze actie samen met alle padelspelers een positieve impact willen hebben op onze planeet. Keytrade Bank steunt ook andere acties zoals de River Cleanup, en heeft een bewuste focus op initiatieven waarmee ze écht een impact kunnen hebben. Gaandeweg zal je deze ophaalbakken zien in meerdere clubs in België, maar wij zijn alvast één van de clubs die na een korte testperiode eerder dit jaar mee dit project mogen lanceren. Laat ons dus samen gaan voor een maximale deelname en tonen dat wij als club ook een hart voor de planeet hebben!

P.S. Keytrade Bank is een padelsponsor, maar uiteraard zijn ook gebruikte tennisballen welkom!