Skip to main content

Nu de feestdagen achter de rug zijn, is het stilletjesaan tijd om aan het zomerseizoen te denken.

Interclub is een ontmoeting tussen ploegen van verschillende clubs. Deze ontmoetingen gaan door vanaf midden april tot eind juni.

Voor velen de mooiste tijd van het jaar…

Bekijk alle info over de interclubcompetitie voor tennis en/of padel en stel dan eventueel zelf een ploeg samen. De deadline om een ploeg samen te stellen is zaterdag 28 januari 2022 voor tennis en padel. Op die data moeten de ploegen ingediend worden EN moeten de spelerslijsten in orde zijn!

Spelers kunnen enkel toegevoegd worden aan de spelerslijst indien ze een geldig zomerabonnement 2023 hebben (of nieuw voor padel: een jaarabonnement met 20% extra korting op alle tarieven).

Voor de jeugdinterclub tennis bestaat een ploegje uit minstens 3 spelers. Per ontmoeting spelen ze 2 enkelspelen en 1 dubbelspel. Je mag als ouder ook individueel je kind opgeven om interclub te spelen – als richtlijn kunnen we stellen dat uw kind dan toch best al enkele seizoenen kidstennistornooien gespeeld heeft. Ethias Tour-spelers komen uiteraard ook in aanmerking. Onze trainers zullen ook aangeven voor welke spelers dit een leuke extra uitdaging kan zijn.

Voor de interclub tennis bij de volwassenen bestaat de ploeg uit minstens 6 spelers. Hier worden 4 enkel- en 2 dubbelwedstrijden gespeeld. We vragen aan de kapitein van elke ploeg om een mailtje te sturen naar info@hofterburst.be met de reeks en de namenlijst.

Voor de interclub padel bij de volwassenen vragen we om telkens een team van 8 spelers samen te stellen (6 vaste spelers en 2 reservespelers – of gewoon 8 spelers als niet iedereen elke week kan). Per ontmoeting worden er 3 rotaties van 2 dubbelwedstrijden gespeeld. We vragen aan de kapitein van elke ploeg om een mailtje te sturen naar info@hofterburst.be met de reeks en de namenlijst.

Er wordt door Tennis Vlaanderen aangeraden om in het voorjaar ofwel tennis- ofwel padelinterclub te spelen aangezien de speeldagen overlappen.

Het aantal ploegen dat we kunnen inschrijven is afhankelijk van het aantal terreinen (1 ploeg per speelmoment per 2 terreinen). Met 12 terreinen padel en 8 tennis, hebben we uiteraard heel wat plaats. Nieuwe ploegen in de instapreeksen zijn dus zeker welkom. Laat als kapitein zeker weten als je niet aan het vereiste spelers komt – misschien zijn er nog anderen die de stap naar teamcompetitie wel willen zetten?

OPGELET: enkel indien je zomerlid bent bij TC Hof Ter Burst kan je deelnemen aan de interclub tennis en/of padel – je kan online je zomerlidmaatschap in orde brengen via: Clubdashboard – Tennis Vlaanderen (abonnement aanvragen).

(of via je Spelersdashboard – Tennis Vlaanderen – rubriek Clubabonnementen, of via de app van Tennis Vlaanderen)