Skip to main content

We zijn blij dat de nieuwe maatregelen geen grote impact hebben op de club, maar we vragen met aandrang aan al onze leden en bezoekers om deze goed op te volgen.

Tijdens het sporten zelf gelden er geen beperkende maatregelen.

Het dragen van een mondmasker is verplicht bij het betreden van het clubhuis en alle indoor (sport)infrastructuur voor personen vanaf 6 jaar. Tijdens het sporten mag het mondmasker afgezet worden. Kom in sportoutfit naar de activiteit. Op onze indoorterreinen is geen publiek toegelaten.

Voor ons horecagedeelte: CST-controle vanaf 16 jaar. Help ons een handje en toon je CST spontaan. De laatste drankjes worden geserveerd om 22.45u – we sluiten om 23u. Maximum 6 personen aan een tafel. Het mondmasker mag afgezet worden om iets te eten of te drinken eens je neerzit.

Leave a Reply