TORNOOISPONSOR?

Jaarlijks organiseren we minstens 15 tennis- en padeltornooien. We bieden je de kans om een tornooi aan jouw naam te verbinden. Wij maken gedurende de hele torrnooiperiode promotie voor jouw bedrijf.

Via de link kan je een aanvraag doen en een keuze maken uit de mogelijkheden tot tornooisponsoring.

Nog vragen? Stel ze via info@hofterburst.be – contacteer ons ook als je zelf leuke ideeën hebt om samen te werken.

Wat bieden we?

  • jouw naam op de officiële tornooikalender van Tennis en Padel Vlaanderen – verbonden aan het tornooi. Kies voor de Padel Tour, Padel Tour Junior, Tennis Tour of Tennis Tour Junior en bereik telkens tot wel 200 deelnemers, hun supporters én onze eigen 1.500 clubleden.
  • jouw naam op onze tornooivisual. Deze wordt gebruikt in de app (push-melding) en op de clubpagina van Tennis en Padel Vlaanderen, op onze Facebookpagina, Instagram, onze eigen website en op de schermen in ons clubhuis. Een bereik tot 10.000 unieke personen via onze club en tot meer dan 200.000 unieke personen via Tennis en Padel Vlaanderen.
  • jouw naam vermeld in alle promotionele teksten, tijdens tornooi en bij de prijsuitreiking. Ben je zelf aanwezig op de finaledag? Dan word je betrokken bij de prijsuitreiking en het fotomoment met de winnaars en finalisten.
  • een voucher ter waarde van €120. Deze kan je omzetten in speelkrediet of gebruiken bij de aanschaf van een abonnement. Extra mogelijkheden (bv. prepaid drankkaarten) zijn te bespreken.

Wat vragen we?

  • Alle deelnemers krijgen een goodie bag bij het aanmelden aan de tornooitafel vóór hun eerste wedstrijd. Je sponsort een drankbonnetje per deelnemer (inbegrepen in het pakket – met jouw logo erop) en zorgt eventueel voor een leuk gadget voor iedereen.
  • Winnaars en finalisten van elke reeks worden in de prijzen gezet – jij sponsort een gedeelte van de officiële richtbedragen (dit is afhankelijk van het aantal deelnemers én het niveau van de reeks). Uiteraard kan je zelf ook nog een extra prijs in natura voorzien.

Sponsorbedrag: €600 excl. BTW (+ eventuele extra’s)

Voorbeeld: een officieel CUPRA Padel Tour tornooi met 96 deelnemers (3 reeksen van 16 teams):

  • Sponsoring goodie bag: drankbonnetjes ter waarde van €300 + eventueel eigen gadget in natura per deelnemer.
  • Sponsoring prijzen: €300 (op het minimumbedrag van een waarde van €540 per tornooi) + eventueel aangevuld met eigen prijzen in natura voor de winnaars.