TERREINSPONSOR?

Voldoende zichtbaarheid is voor een bedrijf heel belangrijk. Hof Ter Burst is hiervoor de ideale partner.

We zijn een tennis, padel en beachtennisclub. Eén van de grootsten (13 tennis, 12 padel, 4 beachtennis) met 1.500 abonnementsleden. Daarnaast kunnen onze terreinen dagelijks ook gewoon los gehuurd worden door niet-gebonden sporters.

We organiseren jaarlijks een 15-tal officiële tornooien en nemen deel aan de nationale en regionale interclubcompetities tennis en padel met maar liefst 79 ploegen – het grootste aantal in Oost-Vlaanderen. Bovendien zijn er tennis- en padellessen voor alle leeftijden en niveaus, eigen sportkampen voor honderden kinderen tijdens alle schoolvakanties, sportdagen voor zowat alle scholen uit de wijde omgeving, bedrijfsdagen en teambuildings.

De club draagt met veel trots het gouden erkenningslabel van jeugdvriendelijke opleidingsclub 2024.

Dat allemaal in een groene omgeving met ook nog veel ruimte om te spelen in de speeltuin, op ons strand of op het grote grasveld – in een veilige omgeving. We hebben bovendien een winter- en een zomerclubhuis met een groot terras waarop tijdens het seizoen dagelijks tientallen bezoekers, fietsers en wandelaars neerstrijken.

Via de link kan je een aanvraag doen en een keuze maken uit de mogelijkheden tot terreinsponsoring.

Nog vragen? Stel ze via info@hofterburst.be – contacteer ons ook als je zelf leuke ideeën hebt om samen te werken.

Investeer je graag in de visibiliteit van je bedrijf én draag je op die manier een steentje bij bij de financiering van de overkapping van een deel van onze padelterreinen – zodat onze leden en niet-gebonden padellers het hele jaar door kunnen genieten van hun sport?

Of draag je graag bij aan de financiering van de diverse competitieformules op de tennisterreinen van onze club? Zo verdedigen in 2024 onze lokale, nationale én internationale toppers de kleuren van onze club in de allerhoogste reeks interclub Heren 1 Nationaal.

In dit sponsorpakket krijgt een padel- of tennisterrein naar keuze jouw bedrijfsnaam in het boekingssysteem van Tennis en Padel Vlaanderen – in de app en op de website. Zo bereik je meteen de 200.000 leden van de federatie én duizenden niet-gebonden sporters.

In alle communicatie zoals lesplanningen, tabellen en pouleschema’s van tornooien, reserveringen van activiteiten, tornooien, interclub,… wordt gerefereerd naar de naam van het terrein en dus jouw bedrijf.

De borden met jouw naam komt bovenop één van onze padelkooien langs twee of vier zijden OF op twee of meer zijden van één van onze tennisterreinen.

Dit pakket kost je €1.500 excl. BTW per jaar in een contract van 3 jaar.

Naast de permanente en doorlopende publiciteit, krijg je per jaar een voucher ter waarde van €300. Deze kan je omzetten in speelkrediet of gebruiken bij de aanschaf van een abonnement. Extra mogelijkheden (bv. prepaid drankkaarten) zijn te bespreken.

Bij dit pakket bestel je zelf twee of meer borden bij onze partner, Letter & Beeld

Specificaties:
Zwarte alu 3 mm
Formaat 193 x 97 cm
Sticker + laminaat langs 1 zijde
opmaak & plaatsing inbegrepen

€520 excl. BTW per 2 stuks

Na afloop van de samenwerking, worden deze borden jouw eigendom.