TENNIS? DE MOOISTE SPORT TER WERELD

Met tennis kan je op elke leeftijd starten en eens je een basis hebt, is het een ‘lifetime’ sport. Net als fietsen verleer je het niet.

Lessen en Stages

De HTB Academy heeft een opleidingsconcept voor elke doelgroep. Met outdoor en indoorterreinen, kan je bij ons het hele jaar door tennissen.

Tijdens de schoolvakanties organiseren we wekelijks combinatiestages voor de jeugd.

  • Start to Tennis Kids en Multimove is geschikt voor kinderen van 3 jaar tot 12 jaar. De opleiding is opgedeeld in vaardigheidsniveaus die telkens een andere kleur hebben. Kinderen leren stap voor stap tennissen op een aangepast terrein met een ander type bal.
  • Start to Tennis is een voordelig en compact lessenpakket voor volwassenen, met een lessenreeks, aangepast materiaal en plezierige speelmomenten. Er is geen specifieke sportachtergrond vereist: leren tennissen was nooit zo makkelijk!
  • We bieden ook lessen aan voor Tieners en Volwassenen – voor alle leeftijden en niveau’s.
  • Voor spelers met een beperking, is er een aanbod VE en Rolstoeltennis via privélessen zodat zij in de beste omstandigheden van de tennissport kunnen genieten.

Informatie over lessen en stages vind je op: Lesaanbod – Tennis Vlaanderen. Je kan meteen inschrijven! Meer informatie nodig? Stuur een mailtje naar info@hofterburst.be.

Lid worden?

Met een abonnement kan je dagelijks terecht op onze tennisterreinen.

Informatie over de mogelijkheden en tarieven vind je op: Clubtarieven – Tennis Vlaanderen. Je kan meteen inschrijven!

Losse reservaties

Zomaar een balletje kloppen? Dat kan ook. Bij onze club kan je terecht voor losse reservaties via www.mijnterrein.be. Je ziet meteen wat er vrij is en kan online reserveren en betalen. Reserveren kan vanaf 7 dagen +2u op voorhand.

Een pleintje kost €16/uur en rackets (€2/stuk) en ballen kan je ter plaatse uitlenen.