Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Weekend van de Jeugd

oktober 14 @ 18:30 - oktober 16 @ 13:30

€75
TC Hof Ter Burst organiseert van 14-16 oktober 2022 een weekend in Sevenum (NL) voor al zijn jeugdleden.
Schrijf je in via het formulier en verzeker je zo van een plaatsje (na betaling). Opgelet: gebruik het profiel van je kind.
We verzamelen vrijdagavond vanaf 18u.30 op HTB en zullen om 19u. stipt vertrekken. Rond 21u.30 zullen we arriveren aan ons verblijf “De Elsbeemden” in Sevenum. Zaterdag begeven we ons in het attractiepark “Toverland”. Zowel voor de jongsten als voor de oudsten zijn er meer dan voldoende attracties. De avondactiviteiten blijven zoals elk jaar een verrassing. We keren terug op zondag (16/10) en zullen kort na de middag op HTB aankomen.
Het weekend en alle activiteiten zullen verlopen onder begeleiding van de mensen van TC Hof Ter Burst.
Prijs voor het weekend bedraagt € 75 pp. Dit is en blijft zeer goedkoop (kan enkel door activiteiten tvv onze jeugd zoals de family day & club-BBQ op 16 juli en het mosselfestijn op 2 september), zeker als je weet dat in deze prijs oa. het verblijf in “De Elsbeemden”, atrractiepark “Toverland”, avondsnack bij aankomst, 2 maal ontbijt, (zaterdag –en zondagochtend), lunch zaterdagmiddag, warme maaltijd op zaterdagavond (wellicht barbecue) en vervoer zijn inbegrepen. Ook dranken zijn inbegrepen.

Gegevens

Begin:
oktober 14 @ 18:30
Einde:
oktober 16 @ 13:30
Kosten:
€75
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
Bekijk de site van Evenement