Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lentelessen padel – alle leeftijden en niveaus

maart 6, 2023

Het lessenpakket van 8 lessen is geschikt voor al onze spelers, van beginnend tot gevorderd competitieniveau.

Volwassenen: bedoeling is om je klaar te stomen voor de komende tornooien en interclubperiode van het voorjaar 2023. We werken in kleine groepen van maximum 4 spelers (3 of minder spelers is sterk aangeraden!) en met ervaren lesgevers tot de hoogste competitieniveaus. Als je nog geen jaar- of zomerabonnement padel 2023 hebt, voeg je dit bij inschrijving toe. Zo kan je deelnemen aan de gratis activiteiten voor leden en krijg je meer dan genoeg spelgelegenheid om ook buiten de lessen verder te trainen.

Kids en Tieners: Het lessenpakket is geschikt voor diegenen die net starten met padel of al wat meer ervaring hebben (geef zelf een indicatie mee in de opmerkingen). We werken in kleine groepen en met ervaren lesgevers. Als je nog geen jaar- of zomerabonnement padel 2023 hebt, voeg je dit bij inschrijving toe. Voor alle jeugdspelers organiseren we buiten de lessenreeks om extra momenten ‘vrij spelen’ onder begeleiding (bijvoorbeeld op vrijdagavond), zodat ze de hele zomer goed kunnen blijven oefenen en spelen met leeftijdsgenoten. Uiteraard mogen ze daarbuiten ook gewoon zelf terreinen reserveren om te komen padellen met andere leden (of betalende gastspelers).

Zie: Clubtarieven – Tennis Vlaanderen voor alle tarieven, formules en kortingen.

Stel bij voorkeur zelf je groepje samen (geef de namen mee in de opmerkingen) of laat ons weten dat je nog medespelers zoekt. Thema’s kan je uiteraard bespreken met je lesgever.

Gegevens

Datum:
maart 6, 2023
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.tennisvlaanderen.be/club-aanbod?clubId=2079&aanbodId=5753

Locatie

Hof ter Burst
Hof-ter-Burstbaan 13
Lebbeke, Oost-Vlaanderen 9280 België
Telefoon:
0472 01 40 40
Bekijk de site van Locatie