Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Sunweb Tennis Funday - 7-12-jarigen - zaterdag 10 juli 2021

Naast de lessen op de club, kan je op deze Fundays komen spelen met en tegen spelertjes uit andere clubs.

Op zaterdag 10 juli om 14u staat Oranje (7-10 jaar) en Groen (10-12 jaar) op het programma.

Twee uurtjes spel- en tennisplezier voor al onze lesvolgers.

Oranje voor wie met de oranje softballen traint, Groen voor wie met de overgangsballen met groene stip traint. We spelen wedstrijdjes enkel en dubbel. Wedstrijdervaring niet nodig: iedereen gaat als winnaar naar huis!

Inschrijven vanaf 12 juni om 7u:  https://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-detail?tornooiId=81158

Nieuw - Multimovestages - volledige dagen

Op verzoek van een aantal ouders en op enthousiasme onthaald door onze Multimove-begeleiders: het is nu ook mogelijk voor voor de 3-5-jarigen om een hele dag stage te volgen op de club (9-16u, opvang mogelijk 8.30u-17u (gratis)).

Voor wie een hele dag blijft, wisselen we bewegingsvaardigheden af met spelletjes en leuke knutselactiviteiten. Dat wordt genieten!

Clubkampioenschap tennis 2021

Ook in 2021 is er een clubkampioenschap tennis!


Er zijn reeksen voor Heren, Dames, Jongens en Meisjes (tieners - er wordt gespeeld met de gele tennisballen)

Inschrijven tem 30/06 via https://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-detail?tornooiId=85520 of via Guy Van Mulders ([email protected] of 0475/95.81.89). Voor meer info, zie tornooireglement.


1e rondes tem 31/07, 1/8e & 1/4 finales tem 31/08, ½ finales en finales tem 30/09/2021.


Matchen dienen onderling te worden afgesproken (incl. terreinreservaties). Gelieve initiatief te nemen en zelf jouw tegenstander te contacteren.

Voor terreinreservatie meer dan week vooraf, kan je jou richten tot Guy.


Gelieve jouw verlofperiode(s) aan te geven (op respectievelijke tornooitabel).


Indien er problemen zijn met de planning van jouw wedstrijd(en), gelieve VOORAF de tornooileiding te contacteren (Rik Moortgat, Philippe Semal en Guy Van Mulders)

Bollekes tennis-padel-beachtennis 2021

Voor de bollekes (tennis, padel en beachtennis) kan er vanaf nu ingeschreven worden op de inschrijvingslijsten in HTB zomerkantine en dit tot eind juni.


De 'bollekes' is een interne competitie voor leden. Je schrijft je in met een dubbelpartner op de lijst (gsm-nummers niet vergeten in te vullen). Na loting worden de dubbels ingedeeld in poules. Jullie kunnen dus sowieso meerdere wedstrijden spelen.


De spelers dienen zelf tegenstanders te contacteren, de wedstrijden onderling af te spreken en zelf het terrein hiervoor te reserveren. Advies aan de spelers: neem zelf initiatief en plan en speel jullie poulematchen tijdig!


Bij planningsproblemen, gelieve Rik of Guy te contacteren. WO’s zijn niet meer toegestaan in laatste week van poules.


Maximum per speler 2 deelnames/reeksen per sport. Dubbelklassement is van toepassing. Geen minimumklassement bij reeksen (vb. bij padel 300 gemengd, kan iedereen tot en met padelklassement P300 inschrijven).


Poules: Begin juli tem eind september (30/09 is uiterste speeldatum, uitzonderingen hierop zijn niet mogelijk).


In de poules wordt er 1u. gespeeld. Bij gelijke stand, dient 1 beslissend spel te worden gespeeld, want er moet steeds winnaar zijn.


Voor padel reserveer bij voorkeur je de padelterreinen van 1u (terrein padel 6 of padel 7). Reserveer exact 7 dagen +2u op voorhand.


Eindronde: Begin oktober – eind november.

Competitietandem tennis 2021

Tennisleden kunnen elke vrijdag dubbelwedstrijden komen spelen van 11 juni t.e.m. 17 september, behalve op 30 juli en 6 augustus (dubbeltornooi).


Op basis van het niveau, klassement en een per speeldag aangepaste rangschikking worden per uurblok evenwaardige dubbels opgesteld.

Kom gewoon naar de volgende competitietandem.


Om te kunnen deelnemen, moet je wel stipt om 18u.50 (eerste wedstrijd) of 20u. (tweede wedstrijd) aanwezig zijn en/of vooraf Guy verwittigen, zeker als je wil meedoen met enkel de tweede wedstrijd (via sms of WhatsApp).


Effectieve spelers worden bepaald op basis van de volgorde van de inschrijvingen.


Volledige reglement.

Nieuws

Opening terras - 8 mei 2021

Posted by mytennis on May 4, 2021 at 10:35 AM

Beste leden,

 

Vanaf 8 mei nemen we ons vernieuwd terras in gebruik. We hopen dus op veel zon, zodat jullie voor en na het sporten kunnen genieten van een drankje.

 

Enkele afspraken om alles veilig en volgens de regels te laten verlopen:

  •  Maximum 4 personen aan een tafel (bv. het sportgroepje waarin je zonet hebt gespeeld) OF je eigen gezinsbubbel (als je gezin groter is dan 4 personen, mogen jullie toch samen zitten). Je gezin mag niet aansluiten bij je sportgroepje als je al met 4 aan tafel zat.
  • Het terras wordt georganiseerd per tafel van 4 en met de juiste afstanden ertussen - begin zeker niet met het verschuiven van tafels en stoelen.
  • Bediening aan tafel. De tafels moeten ook ontsmet worden, dus gun ons wat tijd om alles klaar te maken voor de volgende.
  • Alle consumpties worden aan tafel genuttigd.
  • Je draagt overan een mondmasker, behalve als je neerzit aan tafel of tijdens het sporten.
  • Kleedkamers en douches blijven nog steeds gesloten, de toiletten zijn bereikbaar langs buiten. Handen ontsmetten aan de inkom van de sanitaire ruimte.
  • De laatste bestellingen worden opgenomen om 21u30, om 22u heeft iedereen het terras verlaten.
  • Uiteraard mag je nog tennissen en padellen als je reservatie tot na 22u loopt, maar na afloop (dus ten laatste 23u30) ga je meteen naar huis. Er mag niemand meer blijven hangen op de parking. Na 23u30 is er niemand meer aanwezig op TC Hof Ter Burst. De politie houdt mee een oogje in het zeil.

Heel wat regeltjes, maar we kijken er enorm naar uit om jullie desondanks weer te zien op het terras!

Het HTB-team

Categories: None

0