Nieuws

Hof Ter Burst - brief van Philippe

Posted by mytennis on March 25, 2020 at 11:50 AM

Beste HTB-leden,

 

Aan ons winterseizoen kwam plots een einde, de winterlessen werden gestaakt, onze bar werd gesloten. De spaghetti-avond uitstellen leek die woensdag een hele gebeurtenis, maar wat volgde tartte elke verbeelding. Tot dan was Hof Ter Burst sinds december 1980 dagelijks open geweest, enkel op Kerst -en nieuwjaarsdag werd een pauze genomen. Bijgeloof of niet, op vrijdag 13 maart viel ons leven stil... Onze tornooien van de paasvakantie -een hoogtepunt op HTB -werden afgelast.

Ondertussen zijn 12 dagen verder, een datum voor een doorstart kent nog niemand. Wat er gebeurt met interclub weet nog niemand.

 

Maar uiteraard hebben we hier doorgewerkt.

Op HTB wordt alles klaargemaakt voor het zomerseizoen.

Geplande investeringen gaan gewoon verder: de terreinen liggen sinds dit weekend klaar!

De dag dat we groen licht krijgen, zal onze tennisclub klaar zijn voor jullie.

 

De comités met al hun vrijwilligers staan alvast klaar voor een waaier aan activiteiten. De tornooileiding met Kat, Cindy, Rik en Guy gaan samen plannen smeden om naast ons dubbeltornooi nog iets extra’s te doen.

 

De tennis- en padellessen zullen worden ingehaald en nieuwe reeksen worden opgestart. De inschrijvingen voor stages geopend.
Onze leraars ztten alvast op hete kolen om ertegenaan te gaan.

 

Ik verwacht iedereen terug, hopelijk zo snel mogelijk, aan onze nieuwe toog in de buitenchalet. Steff en zijn collega's zijn aan het popelen om de nieuwe frigo’s te vullen en de eerste drankjes te verzorgen.

 

 

 

We zullen doorgaan... tot we samen zijn.

 

Philippe



 

Categories: None